talizmankert lakopark

A Talizmánkert lakópark a Stoking Trade Kft. első saját lakópark beruházása, melyet 2019 januárban kezdtünk el és várható befejezése 2020 október 1.
Az Egert történelmi belvárosában, kiemelt műemléki környezetben, közvetlenül az Egri vár falai alatt épülő lakóparkban, 21 lakás és a lakásokhoz tartozó 25 férőhelyes mélygarázs parkoló kerül kialakításra. A műemléki környezethez igazodó, letisztult, a városképbe illő épületek, igazi modern otthonoknak adnak majd helyet, melyek Eger belvárosában de egyúttal igazi zöld övezetben, csendes és nyugodt területen helyezkednek el.  A prémium kategóriás lakópark beruházás a Stoking Trade Kft. saját beruházásainak első és mérföldkőnek számító projectje, melyre a további ingatlan fejlesztéseinket kívánjuk alapozni.

Műszaki megoldások és építészeti kihívások

A lakópark lakásai padló és mennyezet fűtéssel és mennyezet hűtéssel kerülnek kivitelezésre, minden lakás egyedi fogyasztásmérőkkel rendelkezik de központi fűtési és hűtési rendszer gondoskodik a megfelelő és kényelmes belső hőmérsékletről. Ez a technológia nem csak gazdaságos és kényelmes de nagyon hatékony, egészséges és nem utolsó sorban időtálló megoldás is.
A kiemelt műemléki környezet és a telek sajátos adottságai nagy kihívást jelentett mind a tervező irodának mind pedig a beruházónak.
De úgy érezzük ezt a feladatot sikeresen megoldottuk és napról napra látható változásokon megy át az építkezés. Szeptember hónapban már a föld fölötti részeket építettük és október végére már a teljes épület együttes láthatóvá válik.

Értékesítési filozófia

Az értékesítési csapatunk szintén szeptember elején kezdte el a hivatalos értékesítést, melynek eredménye, hogy már csak 14 szabad lakás van a lakóparkban.
A beruházással nem rejtett szándékunk volt, hogy egy ikonikus lakókörnyezetet hozzunk létre, mely nem csak a projectnek és a beruházónak, de a város ezen részének is igazi szimbólumává válhat.
Az elnevezésben az Egri csillagok című Gárdonyi regény vezérmotívumával, a szerencsét hozó talizmánnal szerettünk volna utalni mind Eger mind pedig a városrész és a telek történelmi jellegére és hangulatára.
Másrészt a nyugodt és zöld környezeti hangulatra és a zárt és biztonságot nyújtó lakópark jellegre szintén szerettünk volna hangsúlyt fektetni.
Ez a beruházás szándékaink szerint nem csak számunkra de a lakóparkban lakást vásárlók és leendő lakók számára is egy igazi szerencsét hozó talizmánt jelent majd.

Aki ebben a környezetben vásárol lakást, az nem csak egy jó befektetést és egy igazi otthont tudhat majd magáénak, hanem részévé válik Eger igazi történelmi és kulturális életének is.