műszaki előkészítő

Létszámbővítés miatt, keresünk építésvezetői és műszaki előkészítői munkakörökre, új kollégákat. Cégünk dinamikusan fejlődik, ezt a fejlődést szeretnénk most elősegíteni,  a csapatunkba illő új kollégákkal.

Kit keresünk? – Elsősorban olyan munkatársakat keresünk, akik Kál – Kápolna 30 kilométeres körzetében vagy Egerben és vonzáskörzetében élnek és itt szeretnének dolgozni.

Fontos: Kreatív szemlélet, megbízhatóság és megfelelő szaktudás.

Amit kínálunk: Rugalmas munkavégzés, jó hangulat, versenyképes bérezés és munkafeltételek.

Amit elvárunk: Igényesség és pontosság a munkádban, lojalitás és, hogy tudj csapatban dolgozni.

Építés vezető: Legalább 3 éves, hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot elvárunk. Legyél szakmailag felkészült, elsősorban a magasépítés területén. Ipari csarnok építésben szerzett tapasztalat előnyt jelent de nem elvárás. Cégünk tevékenységének legnagyobb részét az ipari csarnokok és ipari parkok építése teszi ki de az általános építészet területén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk és jelenleg is számos ilyen jellegű megbízásunk van, tehát elsősorban ilyen projektekre számíthatsz nálunk a munkád során. Ami számunkra nagyon fontos, hogy tudj csapatban dolgozni és emberekkel bánni. Legyen megfelelő felelősségtudatod a munkáddal kapcsolatban és tudj lojális lenni a céghez ahol dolgozol. A Stoking Trade Kft. már 27 éve működik, az elmúlt évben jelentős átalakításokat hajtottunk végre és nagyszabású fejlesztésekbe kezdtünk, melyek célja, hogy a következő éveben, a térség meghatározó építőipari cégévé váljunk. Ehhez elsősorban megfelelő emberi kvalitású és jó szakmai tudással rendelkező kollégákra van szükségünk. Bérezésben és munkafeltételekben is  versenyképes feltételeket biztosítunk, de ehhez elvárjuk a megfelelő hozzállást és teljesítményt is. A családias munkahelyi légkör és a munkavégzés támogatása, valamint a jó hangulat nálunk kiemelten fontos. Ha felkeltettük az érdeklődésed, keress minket bátran.

Műszaki előkészítő: Legalább 3 éves, hasonló munkakörben, építőipari cégnél szerzett tapasztalat vagy ha pályakezdő vagy, kiváló műszaki tudás az építőipar területén. Fontos, hogy tudj csapatban dolgozni és legyenek kreatív ötleteid. A pontos munkavégzés és megfelelő szaktudás kiemelten fontos. Ebben a munkakörben szükség van a jó kommunikációs képességre is. Munkád során elsősorban különböző magasépítés projektek műszaki előkészítése lesz a feladatod. Árajánlatok bekérése és az ajánlatokhoz szükséges műszaki kalkulációk elkészítése. A projektek nyomon követése és dokumentálása, a munkákhoz kapcsolódó szerződések előkészítése, egyeztetése és kapcsolattartás a beszállítókkal és alvállalkozókkal, illetve a projektekhez kapcsolódó jelentések kezelése, kitöltése. Építésvezető és a műszaki vezető irányítása alatt kell dogoznod, együttműködve a többi kollégával. Ha érzel magadban ambíciót és ehhez a megfelelő szaktudást is föl tudod mutatni, akkor előrelépésre is számíthatsz nálunk.
Bérezésben és munkafeltételekben is versenyképes feltételeket biztosítunk, de ehhez elvárjuk a megfelelő hozzáállást és teljesítményt is. A családias munkahelyi légkör és a munkavégzés támogatása, valamint a jó hangulat nálunk kiemelten fontos. Ha felkeltettük az érdeklődésed, keress minket bátran.