• Munkatársainkat megbecsüljük és segítjük a szakmai és egyéni fejlődésben.
 • Megbízható, kreatív és eredmény orientált munkatársakat keresünk.
 • Rugalmas és eredmény orientát bérezés.
 • Folyamatos képzések és csapatépítés.
 • Szerethető munkahely program díjazottjai vagyunk.
 • Jó csapat, jó hangulat, jó munkahely.

Állásajánlatok

A QHB Építő Kft. vezető üzleti tevékenysége az acélszerkezetes, ipari és logisztikai csarnokok építése valamint az általános építészet.
Fő értékeink a kisvállalti hangulat, mely a közvetlen és barátságos együttműködésen, az emberközpontú gondolkodáson és az innovatív szemléleten alapul.

A 2019 évtől, cégünk egy új korszakba lépett, melyben kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és az alternatív energiák alkalmazására az építészet terén.

Elsősorban olyan építőipari szakmunkásokat, illetve műszaki és adminisztratív munkatársakat keresünk, akik szakmailag felkészültek, Kápolna vagy Eger 35-40 km-es körzetében élnek, nyitottak az újszerű megoldásokra, akár az építőipari technológiák akár a munkavégzés és partneri kapcsolatok területén.

Ha szeretnél egy jó csapatban dolgozni, nyitott vagy a fejlődésre a versenyképes bér mellett a jó csapat és a rugalmas munkavégzés is fontos számodra, ha van benned igény, hogy új technológiákat és szemléleteket is megismerj, akkor mindenképp keress minket, mert téged várunk.

Jelen pillanatban nyitott pozíciók: épület lakatos, villanyszerelő, építőipari munkás, építész technikus.
De ha úgy érzed, hogy más területen tudnád erősíteni a csapatunkat, keress minket bátran.

Miért minket válassz

 • Ha lakhelyedről kényelmesen eléred akár Egert, akár Kápolnát.
 • Ha fontos számodra, hogy egy közvetlen és családias hangulatú cégnél dolgozz és szeretnél valóban fejlődni, akkor mindenképp keress minket.
 • Nálunk igazán fontos a csapatszellem, elvárjuk a minőségi és megbízható munkavégzést és ezt igyekszünk is elősegíteni, mind a szakmai támogatás mind az anyagi és erkölcsi megbecsülés területén.
 • Támogatjuk munkatársaink fejlődését és segítjük őket abban, hogy nem csak a munkában de a magánéletben is sikeresek lehessenek.
 • 2018-ban a Szerethető munkahely program díjazottjai lettünk.
 • Számunkra nagyon fontos a környezettudatosság és a helyi közösségekkel ápolt jó kapcsolatok. Ha te is így gondolkodsz, érdemes felkeresned a HR osztályunkat.

Aktuális állásajánlatok

Termelésirányító

Feladatkör: könnyűszerkezetes épületek gyártócsarnokban történő előállításának felügyelete, koordinálása, 8-12 fős csapat irányítása.

Elvárások: Legalább középfokú építőipari végzettség, építőiparban szerzett műszaki ismeretek, legalább vezetői tapasztalat, jogosítvány és felhasználói szintű számítógépes ismeretek.  Előny: felsőfokú építőipari végzettség.

Építőipari munkás

Feladatkör: gyártócsarnokban, előre gyártott faszerkezetű épületek építése, épületen belüli szakipari munkák elvégzése és asztalos munkák kivitelezése technológiai utasítások alapján, gyártás, felületkezelés, gépek és szerszámok kezelése.

Elvárások: szakirányú végzettség elsősorban az alábbi területeken: asztalos, ács, burkoló, villanyszerelő. Építőiparban szerzett szakmai tapasztalat, önálló munkavégzés, megbízható személyiség.

Műszaki előkészítő

Feladatkör: Magasépítési munkák műszaki előkészítése, szükséges anyag és munkaigény meghatározása, műszaki javaslatok megfogalmazása, árajánlatok bekérése és elemzése, adminisztrációs munkák, project jelentések elkészítése, project nyitó és záró dokumentációk elkészítése.

Elvárások: építőiparban szerzett műszaki ismeretek és legalább 2 éves gyakorlat, legalább középfokú végzettség, jogosítvány, számítógépes ismeretek, építészeti tervek értelmezési képessége.

Építésvezető

Feladatkör: Különböző magasépítési munkák előkészítése és teljes menedzselése, megfelelő műszaki és gazdasági támogatás mellett.

Elvárások: Legalább középfokú építőipari végzettség, jó kommunikációs készség, megfelelő terv olvasási ismeretek, legalább 2 év, hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat, jogosítvány és megfelelő számítógépes ismeretek. Pontos és megbízható munkavégzés, stabil jellem, innovatív szemlélet.

Épületgépész

Feladatkör: Épületgépészti munkák tervezésének elősegítése és kivitelezése. A Cég megújuló gépészeti részlegének kialakítása.

Elvárások: Szakmai tapasztalat és releváns végzettség. Önálló munkavégzés, jogosítvány, megbízhatóság, stabil jellem és innovatív szemlélet.

Jelentkezés

Küldje el fényképes szakmai önéletrajzát pár soros bemutatkozó levéllel az info@qhb.hu e-mail címre a pozíció megjelölésével. Ezt követően telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.