• Építészeti projectek tervezése, műszaki előkészítése és engedélyeztetése.
  • Építészeti projectek műszaki lebonyolítása, ellenőrzése.
  • Ingatlanfejlesztések, ingatlan hasznosításos projectek managelése.
  • Építészeti projectek marketing tervezése és lebonyolítása.
  • Építészeti projectek értékesítése, külső befektetők bevonása.
  • Project manageri szolgáltatás, külföldi ügyfelek részére.

Project management

A project management szolgáltatásunk jelenleg még kísérleti fázisban van. Célunk, hogy műszaki háttércsapatunkkal és mérnöki gárdánkkal akkor is be tudjunk lépni egy adott projektbe, ha sem generálkivitelezőként sem alvállalkozóként nem szerepelünk abban.

Ebben az esetben a projekt tervezése, szervezése, ellenőrzése, elszámoltatása, értékesítése, PR és marketing munkái, illetve a menet közben felmerülő műszaki problémák kezelése amit a project management csapatunk részben, vagy egészben vállalni tud.

Ezt a szolgáltatást leginkább külföldi beruházóknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek magyarországi műszaki csapattal és el szeretnék választani a generálkivitelezői és a műszaki project management tevékenységeket, ezzel a versenyhelyzetet fokozva.

Miért jó választás a QHB Építő Kft.

A több mint 25 éves magyarországi tapasztalat, a kiváló kapcsolatrendszer és a felkészült project management háttér nagy előnyt nyújthat egy külföldi beruházó számára.
Ezen kívül saját telephellyel, irodával, gépjármű és eszközparkkal tudjuk segíteni ezen szolgáltatást igénylő ügyfeleinket.