30 éve az építőiparban

A QHB Építő Kft. 1993-ban alakult és a kezdetektől fogva
100%-ban magyar tulajdonosi hátterű vállalkozás.

Minőségpolitikánk

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztések és a fejlődés mellett.
Szolgáltatásaink minőségével, a hosszútávú bizalomépítéssel és az innovatív
szemléletmóddal, valamint a fenntarthatóság…

CÉGTÖRTÉNET

service_2

A QHB Építő Kft. 1993-ban alakult, épület gépészeti munkákra szakosodott kis vállalkozásként. Fő profilja a víz-gáz és központi fűtés szerelés, valamint légtechnika és elektromos rendszerek kivitelezése volt.
1997 től foglalkozunk, fémszerkezetes ipari csarnokok kivitelezésével.
2009 től a tevékenység tovább bővült, az általános építészeti területtel.

Az elmúlt 29 évben számos kisebb és nagyobb acélszerkezetes csarnokot építettünk, melyek közt több autószalon, gyártócsarnok, logisztikai csarnok illetve egyéb acélszerkezetes épület és épületrész található.
Cégünk életében az egyik legnagyobb kihívás 2009-ben a budapesti, CET kulturális központ acélszerkezetének gyártása és szerelése volt, melyet sikeresen hajtottunk végre.
Ez az egyedi épület a budapesti Duna parton, kitűnő bizonyíték szaktudásunkra és szakmai sikereinkre.

A QHB Építő Kft. az elmúlt 29 évben számos építőipari kivitelezési munkát végzett fővállalkozóként vagy alvállalkozóként. Országos szinten építettünk kapcsolat rendszert és kiváló partneri viszonyokat ápolunk megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal és a beszállítóinkkal is.

CÉLKITŰZÉSEINK

photo-1416339684178-3a239570f315

A QHB Építő Kft. a következő években kiemelt stratégiai irányként kezeli, az acélszerkezetes és vasbeton szerkezetes ipari és logisztikai csarnokok kivitelezését. Ezen a területen kiemelkedő tapasztalat és számos referencia áll mögöttünk.
Első sorban ipari, logisztikai és mezőgazdasági csarnokok kivitelezésére fókuszálunk, de más típusú csarnokok kivitelezésére is versenyképes árakat és szolgáltatást tudunk nyújtani.
A vállalkozás fő tevékenységének egyik jelentős pillére, továbbra is az általános építészeti munkák, generál kivitelezése, illetve alvállalkozói minőségben a különböző építészeti, épület szerkezeti lakatos munkák elvégzése marad. Ezen a területen is rugalmas együttműködést, kreatív és megbízható munkavégzést és versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleink, megbízóink részére.
2023 -2025 időszakban nagy hangsúlyt fektetünk a szervezeti átalakításokra és az aktuális és várható kihívásokhoz történő alkalmazkodásra. A fenntarthatóság és környezet tudatosság egyaránt fontos számunkra, mind az építészeti mind pedig a vállalati megoldások területén, ezért fejlesztéseinkben ezen területekre kiemelten fókuszálunk.

EREDMÉNYEINK

img_1356

Cégünk az elmúlt 29 évben folyamatosan képes volt fennmaradni és alkalmazkodni tudott a jelentősen változó piaci és gazdasági helyzetekhez. Eredményeinkhez tartozik, több mint 65 sikeresen felépített ipari csarnok, több mint 380 elégedett ügyfél és számos más sikeres project. Jelen pillatanban 50 fős saját létszámmal dolgozunk, melyhez a kiváló alvállalkozói partnereinken keresztül további kapacitások állnak rendelkezésünkre.
Műszaki, tervezői és management csapatunk kiváló és rugalmas munkával és kreatív megoldásokkal képes kiszolgálni ügyfeleinket és a megbízható saját dolgozói létszámmal valamint a jól bevált alvállalkozói háttérrel képesek vagyunk megfelelni a legmodernebb építészeti elvárásoknak is.
2019-2022 között, saját beruházásban egy prémium kategóriás lakópark projectet valósítunk meg, Egerben.
A Talizmánkert lakópark az Egri Vár, történelmi és kiemelt műemléki környezetében, mind a műemléki mind a modern építészeti elvárásoknak maximálisan megfelel és egy igazán modern otthont termet majd leendő lakói számára.
Ezen eredményekkel és célkitűzésekkel a QHB Építő Kft. mára megalapozta a stabil piaci helyzetét és olyan jövőképet vetít maga elé, mellyel a térség példaértékű és meghatározó cégévé válhat.

JÖVŐKÉPÜNK

as_918

A QHB Építő Kft. közel 30 éves múltjára, eredményeire és célkitűzéseire támaszkodva egy olyan jövőképet vetít maga elé, mellyel elsősorban a régióban válik meghatározó vállalkozássá.
Továbbra is szeretnénk megőrizni a közvetlen és jó kapcsolatokon alapuló munkakapcsolatokat, mind a vevőinkkel, mind a beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal és dolgozóinkal.
Kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelőségvállalásra, a térség önkormányzataival, lakosságával és más vállalkozásokkal való jó kapcsolatok és közösség fejlesztő programokon és projecteken keresztül.
Ugyanilyen fontosnak tartjuk a fenntarthatóságra való törekvést, a működésünkben és a gondolkodásunkon keresztül is.
Olyan jövőt építünk, melyben a környezetvédelem, a közösségépítés és az innovatív szemlélet valamint a tradíciókra épített működés egyaránt fontos és kiemelt cél.
Modern, fenntartható, innovatív, példaértékű és eredményes céget építünk, mely érték a dolgozók, partnerek és a helyi közösség számára is.