• Generál kivitelezés ás alvállalkozói megbízások.
  • Társasházak, családi házak építése.
  • Irodák, közintézmények építése, felújítása.
  • Egyéb építészeti munkák kivitelezése.
  • Építés vezetés, építés felügyelet, project management.
  • Épületek felújítása, korszerűsítése, modernizálása.

Szolgáltatásaink

Cégünk az általános építészet területén is jelentős tapasztalattal rendelkezik. Családiház építések, közintézmények építése és felújítása, egyházi ingatlanok rekonstrukciója, általános építőipari felújítási munkák, épületek és épületrészek építése, átalakítása, borospince építés, présház, iroda vagy üzlethelység, panzió, szálloda vagy hétvégi ház, a Stokingra bizalommal építhet.

2019-től cégünk ingatlan fejlesztői tevékenységgel bővítette a portfolióját. Saját beruházásban Egerben, az Egri Vár kiemelt műemléki környezetében egy prémium kategóriás, 21 lakásos társasház kivitelezésével léptünk be ebbe az üzletágba.

A Talizmán kert lakópark építésével, az általános építészet területén látványos és komoly referenciát kívánunk bemutatni meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Miért minket válasszon

A Stoking Trade Kft. telephelye, Eger mellett, Kápolna településen található. Mintegy 50 -5 5 fős saját létszámmal a kis építőipari cégek közé tartozunk.
Üzletpolitikánkat a barátságos és közvetlen ügyfél kommunikációra, a helyi és a környékbeli közösségekkel ápolt jó kapcsolatokra és a munkatársaink közt jellemző családi és baráti értékekre építjük.

Ugyanakkor innovatív, modern és jövőbe tekintő megoldások, ügymenetek és magas minőség biztosítási elvárások jellemzik cégünket.
A fenntarthatóság és a rugalmasság, valamint az újító szellem jellemez minket, ezért kitűnő választás lehetünk hasonló gondolkodású és értékrendű ügyfeleink számára, legyenek azok vállalkozások, közintézmények vagy magánszemélyek.