• Acélszerkezetes csarnokok generál kivitelezése.
  • Acélszerkezetes csarnokok tervezése.
  • Autószalonok, kereskedelmi és logisztikai csarnokok építése.
  • Csarnokszerkezetek felújítása és karban tartása.
  • Csarnok szerkezeti elemek beépítése.
  • Csarnok kivitelezések műszaki felügyelete.

Csarnok építészet

A QHB Építő Kft. igazi specialistának számít az ipari és egyéb felhasználású csarnokok tervezésében és kivitelezésében. Az elmúlt 16 évben az ipari és logisztikai csarnokok kivitelezése volt a cégünk vezető tevékenysége, de több acélszerkezetes autószalont, bemutatótermet és egyéb csarnok jellegű épületet is építettünk ez idő alatt.
2021-ben elmondhatjuk, hogy fennállásunk óta, már több mint 60 beton és acélszerkezetes csarnokot építettünk és szinte minden, a hazai piacon jelen lévő iparág számára végeztünk ilyen típusú kivitelezést.

Egyik leglátványosabb munkánk a Budapest, Bálna (korábban CET) kulturális, vendéglátó és bevásárló központ speciális ívű csarnokszerkezete és a két eredeti raktárépület tetőszerkezete volt. Ezen a munkán nemcsak az acélszerkezet építését, de a speciális csillagszerkezetek gyártását is mi végeztük az SBS Kft. közreműködésével.

Miért minket válasszon

Referenciáink és több mint 25 éves múltunk önmagában elegendő biztosíték lehete megrendelőink számára.

A 2019 – 2020-as években cégünk a fenntarthatóság és innovatív gondolkodásmód jegyében új arculatot és új stratégiai irányt tűzött ki maga elé. Ezzel nem csak korábbi partnereinket hanem leendő ügyfeleinket is arra ösztönözzük, hogy ezen két szemléletet illesszék be saját vállalkozásukba, illetve projektjeikbe, mert a jövőt most építjük és aki erre nem gondol most, az hamar lemarad ebben a gyorsan változó világban.