• Általános építészeti munkák generál kivitelezése.
  • Pályázati projectek, közbeszerzéses pályázatok építőipari, generál kivitelezése.
  • Ipari csarnokok, kereskedelmi ingatlanok kivitelezése.
  • Tervezés, műszaki irányítás, szakértői szolgáltatások.
  • Épületek, építmények karbantartása, felújítása, korszerűsítése.
  • Társasházak, családi házak generál kivitelezése.

Szolgáltatásaink

A QHB Építő Kft. nem csak az ipari és egyéb csarnok építések területén, hanem társasházak, családiházak, borászatok, erőművi rendszerek, közintézmények és különböző kiegészítő létesítmények generál kivitelezésében is jelentős múltat tudhat maga mögött.

2019-től cégünk ingatlanfejlesztői tevékenységgel bővítette a portfolióját. Saját beruházásban Egerben, az Egri Vár kiemelt műemléki környezetében egy prémium kategóriás, 21 lakásos társasház kivitelezésével léptünk be ebbe az üzletágba.

A Talizmán kert lakópark építésével és értékesítésével az általános építészet és a generálkivitelezés területén is jelentős mérföldkövet léptütünk át, mellyel a cég komplexitását és többlábon állását is elősegítjük.

Miért minket válasszon

Cégünk jelentős építészeti tapasztalattal, kitűnő szakemberekkel, kreatív és felkészült műszaki csapattal, vevő orientált szemlélettel és bevált alvállalkozói háttérrel rendelkezik.
Innovatív gondolkodással és a jövőbe látó szemlélettel, velünk gazdaságosan, fenntarthatóan és a legmodernebb építészeti elvárásoknak megfelelve építhet.
A QHB Építő Kft. generálkivitelezőként jó választás cégek, magánszemélyek és közintézmények egyaránt.
Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző pályázati projectek kivitelezésében és bonyolításában, így akár közbeszerzésről akár támogatott projectekről legyen is szó partnereink számára teljes körű szolgáltatást biztosítunk.