• Ipari csarnokok tervezése és kivitelezése.
  • Gyártó és logisztikai csarnokok.
  • Ipari csarnokok karbantartása, felújítása.
  • Mezőgazdasági csarnokok, fedett tárolók tervezése, gyártása és kivitelezése.
  • Ipari csarnok építés műszaki felügyelete.
  • Mezőgazdasági telepek, istállók, baromfi telepek kivitelezése.

Ipari csarnok építés

A QHB Építő Kft. vezető üzleti tevékenysége az elmúlt 15 évben, az acélszekezetes ipari és logisztikai csarnokok kivitelezése volt.
Több mint 100 000 m2 alapterületű ipari és logisztikai csarnokot építettünk eddig, melyek jelentős részénél az acélszerkezetek gyártásában is szerepet vállaltunk.

Legnagyobb megrendelőnk az SBS Kft., melynek teljes gyártóbázisát és raktár csarnokainak kivitelezését mi végeztük. Az SBS Kft. részére, az elmúlt 20 évben közel 20 000 m2 csarnokot építettünk. Így nem csak építésben de az üzemeltetésben és az időközben felmerülő legújabb gyártói igényeknek való megfelelésben is nagy tapasztalatot szereztünk.

Ezen kívül számos elégedett ügyfélnek építettünk ipari, logisztikai, szerviz vagy mezőgazdasági csarnokokat. Kiemelt ügyfeleink között tartjuk számon a Horváth Rudolf Intertransport Kft.-t, melynek hatvani központi telephelyén az összes csarnok beruházás kivitelezője a QHB Építő Kft. volt.

Miért minket válasszon

Referenciáink, tapasztalatunk és több mint 25 éves múltunk önmagában elegendő biztosíték lehete megrendelőink számára. A 2019 – 2020-as években cégünk a fenntarthatóság és innovatív gondolkodásmód jegyében új arculatot és új stratégiai irányt tűzött ki maga elé. Ezzel nem csak korábbi partnereinket, hanem leendő ügyfeleinket is arra ösztönözzük, hogy ezen két szemléletet illesszék be saját vállalkozásukba, illetve projektjeikbe, mert a jövőt most építjük és aki erre nem gondol most, az hamar lemarad ebben a gyorsan változó világban.

A QHB Építő Kft. azon különleges helyzetben van, hogy a cégcsoporton belül nem csak a csarnoképítésben, hanem a folyamatosan változó gyártói igények területén is olyan információkkal rendelkezik, amellyel egy új csarnok építésnél valóban a jövőbe mutató megoldásokat képes nyújtani.