Generál kivitelezés

Generál kivitelezés

Cégünk generál kivitelezőként számos sikeres és nagyszabású projektet hajtott végre az elmúlt, több mint 25 évben. Jelentős szakmai tapasztalattal, kiváló műszaki előkészítő és irányító csapattal rendelkezünk.

Tovább

Csarnok építészet

Csarnok építészet

A QHB Építő Kft. igazi specialistának számít az ipari és egyéb felhasználású csarnokok tervezésében és kivitelezésében. Az elmúlt 15 évben az ipari és logisztikai csarnokok kivitelezése volt a cégünk vezető tevékenysége de több acélszerkezetes autószalont, bemutatótermet és egyéb csarnok jellegű épületet is építettünk.

Tovább

Ipari csarnok építés

Ipari csarnok építés

Cégünk vezető üzleti tevékenysége az elmúlt 15 évben az acélszekezetes ipari és logisztikai csarnokok kivitelezése volt. Több mint 100 000 m2 alapterületű ipari és logisztikai csarnokot építettünk eddig.

Tovább

Project management

Project management

Project management szolgáltatásunk keretein belül, vállaljuk építőipari projectek szervezését, irányítását, műszaki vezetését és építésfelügyeletét, valamint igény esetén teljeskörű műszaki lebonyolítását. Ezt elsősorban olyan befektetőknek, beruházóknak ajánljuk, akik szeretnék elválasztani a kivitelezést a műszaki irányítástól és dokumentációtól.

Tovább

Általános építészet

Általános építészet

Általános építészeti munkák területén is nagy tapasztalattal rendelkezünk, családiházak, közintézmények, kereskedelmi épületek, társasház építés és felújítás.

Tovább

Épületlakatos munkák

Épületlakatos munkák

Az épületlakatos szerkezetek kivitelezésében és gyártásában is kitűnő választás a QHB Építő Kft. Munkáink között a fémszerkezetes csarnokokon túl, benzinkutak, peronok, gépkocsi és egyéb tárolók fémszerkezetei, védőkorlátok, lépcsők, feljárók és az épület lakatos munkák szinte teljes palettája megtalálható.

Tovább

WANT TO WORK WITH US?

Megbízhatóság, tapasztalat és kiváló minőség.
A QHB Építő Kft.-nél mindig erre törekedtünk.
Értékeinkre büszkék vagyunk, a múltunkra bátran alapozunk.